szülés utáni depresszió Brooke Shields öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooke Shields elárulta, hogy miután édesanyává vált, súlyos depresszióval küzdött és azt fontolgatta, hogy eldobja a saját életét.

Az 57 éves amerikai modell és színésznő két gyermeket vállalt férjével, Chris Henchy íróval: Rowan most 19 éves, Grier pedig 16 – írja a Daily Mail.

Brooke Shields Forrás: Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres/AFP

Brooke egy nemrég egy podcastben árulta el, hogy Rowan születése után annyira depressziós volt, hogy lánya hosszú ideig idegennek tűnt számára.

„Rengeteg vért vesztettem Rowan szülésekor, megsérült a méhem. Úgy éreztem, hogy minden, ami elromolhat, elromlott. Azt gondoltam, meg fogok halni, esélyes volt, hogy kiveszik a méhemet. Aztán végre hazaértem, de nem tudtam, mit kezdjek egy babával. Kimerültem és felborult a szervezetem egyensúlya. Teljesen összeomlottam" – nyilatkozta a sztár, aki azt is elárulta, hogy férje rengeteget segített neki ebben a nehész időszakban, melyen így hamarosan túl tudott lendülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.