Napi horoszkóp 2023. szeptember 22.: az Oroszlán átlát az ellenfelén, a Baknak izgalmas napja lesz

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp magánügy kikapcsolódás szabadság
A Vízöntő több szabadságra vágyik, a Halaknak választania kell két lehetőség közül.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Pénteken egy félreértett információ, vagy egy álhír felesleges feszültséget okozhat benned. Gondolkodj el azon is, miért ijedtél meg ettől ennyire? Valószínűleg azért, mert túl nagy nyomás alatt élsz mostanában. Hétvégén lazíts egy kicsit, lesz rá alkalmad.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Vigyázz, mert lehet, hogy valaki megpróbál átverni, vagy egy csaló áldozatávbá válhatsz. Ügyelj arra, hogy ne dőlj be valakinek, aki például egy soha vissza nem térő ajánlattal próbál a jóindulatoddal visszaélni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Pénteken úgy érzed, kötélen táncolsz a feladataid és a magánügyeid között és jó esély van arra, hogy ez nem fog mindenben maradéktalanuk sikerülni. Mivel pedig nem lehetsz egyszerre két helyen, valakinek muszáj lesz nemet mondanod.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Érthető módon rosszul viseled, ha valaki hazudik, vagy elferdíti a valóságot. Márpedig éppen ez történhet veled pénteken. Nyugodtan szembesítsd a másikat az igazsággal, nem baj, ha valaki végre jelzi neki, hogy hol vannak a határok...

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Pénteken valaki nagyon próbálkozik, szeretne manipulálni, de te átlátsz rajta. Nyugodtan mondd meg neki, hogy tisztában vagy a valódi indítékaival. A délután jó lehetőséget hozhat a kikapcsolódásra, fogad el a meghívást!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ma légy óvatos, különösen, ha pénzügyekkel, vagy szerződésekkel kapcsolatban kell döntened. Nem igazán alkalmas ugyanis ez a nap arra, hogy kifizetésről, befektetésről, vagy bármilyen megrendelésről dönts. Ha teheted, inkább ne is írj alá semmit ma - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért katitnts ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.