A Kőgazdag fiatalok szereplője ötmillió forintért vett kutyát a barátnőjének: ez volt a 20 éves lány álma

kutya TV2 videó Kőgazdag fiatalok PSG Ogli
Barátnője minden kívánságát teljesíti PSG Ogli, bármiről is legyen szó. A legújabb ajándéka egy kutya, amit ötmillió forintért vásárolt meg a TV2-n futó Kőgazdag fiatalok szereplője. 

A Kőgazdag fiatalok sztárja bármit megtesz annak érdekében, hogy barátnője kedvében járjon. PSG Ogli kedvesének legújabb kívánsága egy kutya volt, amit a férfi mindenképpen meg akart neki adni. Akkor azonban még nem sejtette, hogy a négylábúak milliókba kerülnek.

Amikor elmentek megnézni a méregdrága kutyákat egy kisebb vita alakult ki közöttük, a reality sztár először nem akarta elhozni a barátnője által kiszemelt állatot, de végül a 20 éves lány meggyőzte szerelmét. Ogli végül nem tudott nemet mondani és egy kétéves pomerániai törpespiccel tértek haza. A kutya ára ötmillió forint volt, amit azonnal át is utalt az eladónak.

Már a műsor kezdete előtt kiverték a biztosítékot a szereplők...

„Egyáltalán nem mindegy, hogy mivel közlekedek, szerintem egy 20 millió alatti autó olyan, mintha traktorban ülnék. Nagyon nem minőségi" - mondta a TV2 új reality-jének egyik szereplője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.