Kőgazdag fiatalok: még el sem kezdődött a műsor, máris kiverték a biztosítékot a szereplők

Forrás: TV2 -
TV2 vagyon Kőgazdag fiatalok luxusélet
Kőgazdag fiatalok – #richkidshungary címmel indul hamarosan új reality a TV2 műsorán. Pár szereplőt már be is mutattak, akik a várakozásoknak megfelelően alaposan meg is botránkoztatták a közönséget.

A csatorna Instagramján tettek közzé két videót a műsor szereplőiről. Kata és Filip luxuskörülmények között élnek, a plasztikai műtétek, a vagyont érő autók, dárga ruhák és ékszerek hozzátartoznak a mindennakpjaikhoz.

Kata a bemutatkozójában azt mondta, a pénz számára a szabadságot jelenti, eszközként tekint rá, ennek segítségével tudja megvalósítani az álmait.

Még el sem kezdődött a műsor, máris kiverték a biztosítékot a szereplők Forrás: TV2

A 26 éves Kata több kommentelőnél is kiverte a biztosítékot, kapot hideget-meleget. Többen azt írták, hiába a sok plasztikai beavatkozás, egyáltalán nem tűnik fiatalnak. "Ez egy néni!" - írta az egyik kommentelő. "A traktor kicsit több , mint 20 milla, cica" - világosította fel egy másik.

Kata után a csatorna bemutatta Filipet is, a reality másik szereplőjét. Filip is jómódban él gyerekkora óta, ha valamit szeretne megkapni, az csak egy telefonhívásába kerül. Most éppen azért szeretne új lakást, mert már nem férnek el a ruhái. Úgy gondolja, az édesapjának bármit megér az ő boldogsága.

"Minden nap étteremben eszem, de nálam csak a fine dining jöhet szóba" - mondta bemutatkozó kisfilmjében.

"Megnézném, hogy kapálja magának a krumplit" - üzente a kőgazdag fiúnak az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.