Napi horoszkóp 2023. szeptember 28.: a Kosnak dönteni kell, a Nyilas belső erőt sugároz magából

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
A Vízöntő hallgasson a megérzéseire csütörtökön, mert azok most segítenek elkerülni egy ellenséges személyt. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön egy helyzetben ki kell lépned a komfortzónádból. Olyan helyzetbe kerülsz, amikor határozott igent vagy nemet kell mondanod egy kérdésre. És ha tudod, hogy az a jó megoldás, akkor bátran bele is vágsz az új tervbe.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Mindenkiben, így benned is vannak félelmek, gátlások, melyek abban akadályoznak meg, hogy igazán önmagad légy. Ma alkalmad lesz arra, hogy ebből leküzdj valamennyit. Olyan lehetőséget hoz eléd az élet, amikor át kell lépnek a határaidat!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A mai Hold-Merkúr szembenállás nem érint jól. Ha valamit eddig nem beszéltél meg, azt semmiképp se a mai napra időzítsd. Most ugyanis olyan hatások érnek, amik összezavarják az érzelmi kérdéseket és a racionális indokokat.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Komoly terveid, elképzeléseid vannak, melyek viszont nagy önállóságot igényelnek, és hogy a saját lábadra állj. Ez komoly döntés, és ugyan szabaddá válsz, de onnantól kezdve a felelősséget is vállalnod kell – ezt vedd figyelembe!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagyon erős az igazságérzeted, ami gyakran arra sarkall, hogy fontos dolgokért is oroszlánként küzdj, ha kell. Pont ez az egyik tulajdonságod az, amiért képes vagy jó vezetővé válni. Ma is kiállsz valakiért, aki nem tudja egyedül megvédeni az érdekeit.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Bizonyos gátlásoktól meg kell szabadulnod, ah a mostani terveidet valóra akarod váltani. Ráadásul ma ahhoz is, hogy változást érj el egy fontos ügyben, muszáj lenne kimozdulnod a komfortzónádból. Úgyhogy szedd össze a bátorságodat!

A többi csillagjegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.