Varázslatos magyarországi helyek töltenek fel energiával

Forrás: dobogoko.hu -
Dobogókő kőtenger nyugalom Pilis Zalaszántó
Hazánk rendkívül gazdag olyan mágikus energiát sugárzó helyekben, melyek már egy rövid otttartózkodás alatt is gyógyító erővel hatnak ránk. Nézzük, melyek ezek!

Dobogókő, Pilis - A Föld szívcsakrája

Hihetetlenül nagy erejű energiavonalak találkozásánál fekszik Dobogókő. A Földön itt a legvékonyabb a földkéreg (10-20 km, szemben az általános 40-80 km-rel). Úgy tartják, hogy ha itt a fülünket a Ferenczy-sziklához szorítjuk, akkor szinte hallhatjuk a szívdobogást, mivel itt van a Föld szív-csakrája, energiaközpontja. Ezt a sziklát a földet behálózó energiavonalak csomópontjának is tartják. Azoknak főleg érdemes idelátogatniuk, akik szeretettel kívánnak feltöltődni, illetve az érzelmi életükben várnak javulást, megerősödést.

Dobogókőt a Föld szívcsakrájának tartják Forrás: dobogoko.hu

Bükkszentkereszt - Bánatűző erőközpont

A település a tengerszint felett 600 méteren fekszik, levegője különleges tisztaságú. Légzési nehézségekben, pajzsmirigy megbetegedésben, vérszegénységben szenvedő embereknek valóságos szanatórium. A természetből itt a bölcsesség és mindent elárasztó béke árad. Aki arra jár, érintse meg a Boldogasszony kövét, mivel a hiedelem szerint elűzi a bánatot és a feszültséget.

Tápiószentmárton, Attila-domb - Földből áradó gyógyerő

Amint felérünk az alig pár méter magas dombra, szinte érezzük a testet átható bizsergést, ami a hely sajátos elektromágneses erejének köszönhető. Már évtizedek óta zarándokolnak ide a betegek, hiszen híres gyógyerejéről. A pozitív változás érdekében ajánlott többször is fölkeresni ezt a különleges helyet.

Zalaszántó, Sztúpa - Megoldás a problémákra

A Kovácsi-hegyen álló sztúpa Európa legnagyobb buddhista szentélye, a 14. Dalai Láma avatta fel. Talán az itt őrzött Buddha maradványoknak, talán a hely rendkívüli energiájának köszönhető, hogy aki itt meditál, megoldást találhat régi, gyötrő problémáira is. Spirituális erővel bír, egyfajta nyugalmat és békességet sugároz. Érdemes itt némi időt elmélkedéssel tölteni, amit akár egy meditációval is egybeköthetünk a látogatásunk során - ajánlja a Fanny magazin.

Aki a sztúpában meditál, megoldást találhat régi, gyötrő problémáira Forrás: Martina Sarkadi Nagy / Pixabay

Szentbékkála, Ingókő - Nyugtató erő

A Káli medencében fekszik a Balaton-felvidék egyik legnépszerűbb természeti csodája, a kőtenger. Az homokkövekből az idők folyamán hatalmas, döbbenetes formájú sziklaalakzatok formálódtak. Az egyik legnagyobbat, a Kelemen követ, mely a központban tornyosul, meg is lehet mozdítani. Innen a beceneve: Ingókő. A kőtenger a Szent György-vonalak metszésében helyezkedik el. Ezek különleges rezgéssel bíró energiarendszerek, melyek találkozásánál jótékony energiák működnek, melyek feltöltenek, megnyugtatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.