Big Macet szolgált fel az esküvőjén a fiatal házaspár: videón a násznép reakciója

esküvő McDonalds videó futár
Hatalmas figyelmet kapott az online térben az a videó, amely egy francia esküvőn készült, ahol a násznép egy hagyományos háromfogásos étkezés helyett a McDonalds-ból kapott vacsorát.

A TitkTokon megosztott felvételen az látható, ahogy a menyasszony a kezébe veszi a mikrofont és arra kéri a vendégeket, hogy forduljanak meg és tekintsenek az asztalok felé. Abban a pillanatban belép a terembe a futár, aki a McDonald's-ból szállította a vacsorát az esküvőre.

@thomasbillaudeau @McDonald's Beauvais Tille ♬ son original - Thomas Billaudeau

A videót az újdonsült férj töltötte fel a TikTokra, aki a helyi Mcdonald's-ot is megjelölte és köszönetet is mondott nekik a közreműködésért. Az üzlettánc az alábbi választ adta:

„Öröm volt részt venni ezen a nagyszerű napon."

A násznép láthatóan nagyon örült a gyorséttermi ételnek, a videót megtekintőknél azonban kiverte a biztosítékot a hagyományosnak cseppet sem mondható választás - írja a Metro.

„Remélem, ez egy vicc, hideg krumpli, hát ez igazán fantasztikus.."

– írta egy kommentelő, ám akadtak olyanok is, akik az ifjú pár védelmére keltek.

„Inkább ennék McDonald's-ot az esküvőmön, minthogy 25 évre eladósodjak a nagy nap miatt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.