100 napig evett a Mekiben egy férfi, elképesztő, ami a testével történt

McDonald's test étel fogyókúra Meki
Az 57 éves nashville-i Kevin Maginnis 100 napig csak mekis ételeket evett. Speciális diétával akart lefogyni, és sikerült is neki.

Kevin több szabályt is hozott az étkezésével kapcsolatban. A megrendelt ételeknek csak a felét ette meg, napi három alkalommal étkezett, és nem fogyasztott cukros üdítőket, csak vizet. Az eredmény megdöbbentő: 26 és fél kilót fogyott, és a koleszterinszintje is csökkent. A férfi a TikTokon tudósított a kísérletről.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching#portioncontrol#Mcdonalds#mcdonalds#100day#100dayweightloss#bigmaccoaching#transformativecoaching#nashvilleweightlosstransformation#weightlossjourney#weightloss#mcdonaldsweightloss#unsupersizeme#supersizeme#halfsizeme#1/2sizeme #Releasethebeastinme#Frenchfrytofitguy♬ original sound - bigmaccoaching

A ötvenedik napon Kevin felesége is csatlakozott a fogyókúrához, ő 40 nap alatt 17 kilótól szabadult meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.