Szigorú szabályt szegett meg egy nő a szupermarketben: a többi vásárló felháborodott a történtek láttán

Forrás: Alexas_Fotos/pixabay.com -
szupermarket élelmiszerbolt medvehagyma hiba
Megosztotta az internetet egy ausztrál nő „rossz szokása", ami az egyik szupermarketben követett el. Egyesek szerint felháborító, amit a vásárló tett, mások azonban nyíltan vállalták, hogy ők sem csinálják másképpen.

A sokak által felháborítónak ítélt tettet a My Kitchen Rules ausztrál főzőműsor egyik versenyzője követett el. Patriciának egy queenslandi élelmiszerboltban kellett megvásárolnia a különféle hozzávalókat a csapata ételeihez. De sietségében elkövetett egy hibát – és az erre adott reakciója hatalmas figyelmet kapott a közösségi médiában.

Miközben egy csokor medvehagymát akart a kosarába betenni, egyet sikerült leejtenie a szupermarket padlójára. Ahelyett, hogy felvette volna és azt tette volna a kosarába, vagy szólt volna a személyzetnek, egyszerűen csak visszatette a polcra. Az esetről felvétel is készült, amely sokaknál kiverte a biztosítékot.

Szigorú szabályt szegett meg egy nő a szupermarketben: a többi vásárló felháborodott a történtek miatt Forrás: Alexas_Fotos/pixabay.com

Több kommentelő támadta a fiatal lányt, szerintük ilyen esetben minden alkalommal jelezni kell az eladónak vagy meg kell vásárolni az adott terméket. A lehető legrosszabb, amit tehetett, hogy csak egyszerűen visszatette a polcra. Akadtak azonban olyanok is, akik azt írták, ők is hasonlóképpen jártak volna el, mint a főzőműsor versenyzője - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.