Tóth Vera és férje a villámhárító Krausz Gábor és Tóth Gabi között

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
Tóth Gabi Krausz Gábor béke Pauli Zoltán Tóth Vera
Palik László vendége volt Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán. A beszélgetés alatt szóba került Tóth Gabi és Krausz Gábor válása is.

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy elválnak. Pár nappal később kiderült, hogy Gabi összejött a Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével. Tóth Vera korábban már beszélt egyszer testvére válásáról, akkor azt mondta, szerinte nem kell erőltetni azt, ami nem megy. Üzent Gabi rosszakaróinak is, azt kérte hagyják békén a családját. Most újra megszólalt, Palik László műsorában árulta el, hogy férjével tulajdonképpen a villámhárító szerepét töltik be Gabi és Krausz Gábor között.

Tóth Vera és férje a villámhárító Tóth Gabi és Krausz Gábor között Forrás: Tóth Vera/Instagram

„Gáborral nem napi kapcsolatban, de azért kapcsolatban vagyunk, szeretünk együtt lenni, meg ott a közös gyerek, sokat ott van nálunk" - mondta Pauli Zoltán. Majd Vera hozzátette, egy testvér és a sógor azért vannak, hogy a villámokat meg a rossz felhőket elfújják.

Mi nem szítani akarjuk köztük a tüzet, hanem békíteni akarjuk őket. Nem úgy, hogy jöjjenek újra össze, hanem a lehető legjobb barátságban teljen el az, ahogy a gyerek felnő"




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.