Tóth Vera megszólalt testvére válásáról: Ami nem megy, azt nem kell erőltetni

Forrás: TV2/Tények Plusz -
Tóth Gabi Krausz Gábor válás Tóth Vera Fricska Táncegyüttes
Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása és az énekesnő új kapcsolata hetek óta lázban tartja az országot, ám nővérének, Verának elege lett ebből. Üzent testvére rosszakaróinak.

Vera a Tények Plusznak adott interjút a Tóth Gabi körül kialakult botránnyal kapcsolatban. Bevalotta, hogy álmatlan éjszakákat okoz a családnak az a rengeteg támadás, amit Gabi kap.

"Ha kiutálkoztátok magatokat, akkor kérlek, hagyjátok abba, mert már nagyon-nagyon rossz. Már nem tudunk aludni sem. És tudom, hogy nem kell minket sajnálni, mert tudjuk, hogy aki ismert embernek megy, blabla... de attól még nem kell áldozatnak lennie minden pillanatban. Azért kérem, hogy egy picit kevésbé bántsuk őket, mert gyakorlatilag én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, hogy őket bántják. Ha engem szeretnek, akkor a rám való tekintettel legalább ne csinálják velük ezt, mert már az egész családunk erről bszél, és próbáljuk a megoldásokat keresni, hogy hogyan tudjuk magunkat stresszmentesíteni" - kérte a nézőket Vera, majd a válással kapcsolatban annyit jegyeztt meg, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, akkor sem, ha egy gyermekről is szó van. Az énekesnő szerint olyan nincs, hogy egy gyerek meg tud menteni egy házasságot.

Tóth Vera a Tények PLsznak adott interjút a testvére válásáról Forrás: TV2/Tények Plusz




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.