Szívszorító dolgot kért fiaitól Károly király: feszült volt a találkozó

Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat -
vita Harry család Károly király Vilmos
Amikor Harry nagyapja temetése miatt Angliába utazott, apjával és testévérel komoly vitába keveredett. A feszültséget a herceg Oprah Winfrey-nek adott interjúja generálta, amely során Harry Károlyról, Katalinról és Vilmosról is igencsak megszégyenítő módon beszélt.

A temetés után Harry Vilmossal és Károllyal találkozott, az édesapa pedig megpróbálta kibékíteni a fiait. Vilmos és Harry beszélgetése azonban hamar vitába fulladt, amelynek Károly király könyörögve próbált véget vetni.

Károly király könyörögve kérte a fiait: "Ne tegyétek nyomorúságossá az utolsó éveimet" Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat

Vilmos és Harry tovább veszekedett és a jó viszony azóta sem alakult ki kettejük között, sőt. Harryt azóta 2022 szeptemberében látták együtt nyilvánosan a királyi családdal, amikor Meghannel együtt vett részt Erzsébet királynő temetésén. Majd ezt követően idén májusban utazott Angliába Károly király megkoronázása alkalmából, de nem a testévérével és annak családjával együtt, hanem három sorral hátrébb ült a Westminster Abbeyben, majd azonnal visszatért az Egyesült Államokba anélkül, hogy beszélt volna apjával vagy Vilmossal.

Sussex hercege a múlt hónapban visszatért az Egyesült Királyságba a londoni WellChild Awards díjátadóra, és a királynő halálának évfordulójára is az országban maradt. Vilmossal vagy a család más tagjaival azonban nem találkozott - írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.