A 47 éves énekesnő megmutatta, hogy néz ki arcplasztika után: meglepte a rajongókat

fotó Sia plasztika
Sia október 1-jén vett részt a Daytime Beauty Awardson, ahol bevallotta, hogy plasztikáztatta az arcát. A rajongókat meglepte a végeredmény. 

A világhírű énekesnő az eseményen dr. Ben Talei plasztikai sebésznek adott át díjat a kiemelkedő munkásságáért és egyúttal elárulta, hogy a férfi az ő arcán is végzett beavatkozásokat.

A világhírű énekesnő dr. Ben Talei plasztikai sebésznek adott át díjat Forrás: Getty Images/2023 Getty Images/Frazer Harrison

Sia idén ment férjhez, örök hűséget fogadott vőlegényének Dan Bernardnak. A ceremónián mindössze hat ember vett részt: a Villa Olivettában tartották, Stefano Dolce és Domenico Gabbana portofinói otthonában.

Siának nem ez az első házassága, 2014 és 2016 között Erik Anders felesége volt. Az énekesnő egyébként két évvel ezelőtt, nagyon fiatalon, mindössze 44 évesen nagymama lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.