Egy hospice nővér elárulta, hogy mit látnak az emberek, mielőtt meghalnak

halál videó látomás hospice nővér
Egy amerikai hospice nővér felfedte a palliatív ellátásban szerzett tapasztalatait, többek között elárulta azt is, hogy kikkel találkoznak a betegek a haláluk előtt. 

A Los Angeles -i gondozónő, Julie McFadden tavaly a TikTokon elmagyarázta a halál gyakori jelét, a különféle látomásokat, amelyeket a betegek vizionálnak néhány nappal a távozásuk előtt.

Elmondta, a haldokló emberek azt hiszik, hogy elhunyt szeretteikkel beszélgetnek. Azt is gondolhatják, hogy azért jöttek, hogy elvigyék őket, vagy hogy valóban jelen vannak velük a szobában.

A haldokló nő kísérteties üzenetet írt, amikor visszatért az életbe - Fél órán keresztül küzdöttek érte
@hospicenursejulie What dead relatives before you die. It’s called visioning, and it’s a normal part of death and dying. #hospicenursejulie#hospice#learnontiktok#visioning#educational♬ original sound - Hospice nurse Julie

"Túl korai még, vissza kellene menned!" - pár percig volt halott a bokszoló, ezt látta a túlvilágon

Még gyerek volt Aaron McCallum, amikor a mezőn játszva megbotlott, és hogy ne essen el, véletlenül egy elektromos vezetékben kapaszkodott meg, aminek következtében több ezer volt futott át a testén. Ezt tapasztalta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.