Heti szerelmi horoszkóp 2023. október 14-20.: Felpörögnek az események a hosszú hétvége előtt

Forrás: Shutterstock -
asztrológia szerelmi horoszkóp párkapcsolat szombati újhold
Jócskán felpörögnek az események a közelgő hosszú hétvégének köszönhetően. Éppen ezért még ezen a mostani szombaton és vasárnapon a töltődés, a pihenés a legfontosabb. És persze teljesen fölösleges kapkodni az előttünk álló héten. Nyugalommal és higgadtsággal valójában minden sikerülhet...

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos
Mindketten lázasan készültök a közelgő hosszú hétvégére. Mindketten tele vagytok tervekkel, de ezeket egyeztessétek, nehogy ütközés legyen! Mindenre lesz időtök, ha nem hagyjátok az utolsó pillanatra. Zsúfolt hétre kell számítanod, ami fárasztó. Közben a párod kicsivel több figyelmet igényel az égi folyamatok szerint. Az esték erre tökéletesek lehetnek...

Szingli Kos
A szombati újhold új embert hoz eléd, aki új megvilágításba helyezi a párkapcsolatról alkotott elképzeléseidet. Nem biztos, hogy azért, mert ő a potenciális partner. Közben lázasan készülsz a közelgő hosszú hétvégére. Tele vagy tervekkel. Fontos, hogy egyeztess az érintettekkel, nehogy ütközés és/vagy sértődés legyen! Neked zsúfolt heted lesz, ezért okosan kell beosztanod az idődet.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika
Ha nem pihentek a hétvégén, akkor nem csoda, hogy a hét elején könnyebben összekaptok. Ezt meg lehetne előzni, ha szánnátok időt töltődésre is. Szerencsére a kedvesedet inspirálja a hosszú hétvége, és nagy elánnal készül több közös programmal. Sőt ő már előre fut a halloweenre és karácsonyra. Képtelen vagy követni őt, csak nézed, mint egy gömbvillámot.

Szingli Bika
Muszáj lenne a hétvégén pihenned. Nem ilyenkor kellene a heti lemaradásodat behozni, mert a hét elején le fogsz robbanni és/vagy olyan ingerült leszel, ami garantálja a vitát. Lassíts, igyál egy jó kávét vagy teát! Szerencsére a folytatás kedvezőbbnek ígérkezik az égi folyamatok szerint. Elkezdhetsz készülni a hosszú hétvégére. Készíts tervet, ne random vásárolj be!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek
A szombati újhold kimondottan jó hatással lesz rád. Új ötleteket hoz neked, amelyeket meg kellene osztanod a szerelmeddel. Fontos neki, hogy bevond őt is, hiszen így érzi, hogy számít a véleménye. Nem mellesleg ezzel eggyel kevesebb oka lesz a duzzogásra. A hét során elengedhetetlen, hogy a szokottnál is többet beszélgessetek. Ne tartsatok magatokban semmit, mert ez áll közétek...

Szingli Ikrek
A szombati újhold lelkesítően hat rád, ugyanis új ötleteket hoz neked. Ezek időben és térben egyaránt előre mutatnak. Nem csak erre az évre, hanem akár jövő évre is vonatkozhatnak. Jó lenne ezt valakivel megbeszélni. Egy kívülálló objektívebben nézhet rá, amire készülsz, amiért lelkesedsz. De nem kell szót fogadnod neki. Szűrd át a saját értékrendeden a javaslatokat!

Forrás: Shutterstock

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák
A hétvégén és a hét során is lesznek olyan bolygóállások, amelyek visszaadják az emberekbe vetett bizalmadat. A párod mosolyog, mert csendben örül, hogy végre elégedettséget lát az arcodon. Tudsz róla, milyen fontos neki, hogy te jól érezd magadat testileg és lelkileg is? Ezt nem mondja, mert a szeretet nem zajos, nem kérkedik...

Szingli Rák
Elégedettséggel tölt el, hogy a hétvégén és a hét során is lesznek olyan bolygóállások, amelyek visszaadják az emberekbe vetett bizalmadat. Megszállottan keresed azokat a bizonyítékokat, amely szerint az emberek megérdemlik, hogy jót feltételezz róluk. Sajnos ez olykor naivitásnak tűnik, de ne hagyd abba a keresést, mert aki keres, az talál, és a jó jót vonz be...

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán
Mindenki a hosszú hétvégéről beszél. Ti is. Ezzel nincs semmi baj addig, amíg nem kalandozol el túlságosan, mert akkor hibázhatsz, ami plusz munkát jelenthet. Ezzel párhuzamosan a kedvesed szeretné, ha nem görcsölnél rá a hosszú hétvégi készülésre, mert nem bírja, ha kapkodsz. Jó lenne megelőzni a felesleges civakodást, amit már sokszor megfogadtatok egymásnak.

Szingli Oroszlán
Őrület, hogy mindenki a hosszú hétvégéről beszél. Valójában nem ezzel van baj, hanem azzal, hogy emiatt te is hajlamos leszel rá, hogy elkalandozzon a figyelmed. És ez hibázáshoz vezet, ami plusz munkát jelenthet. Koncentrálj és megúszod! Közben keresd a jó humorú emberek társaságát, akik nem panaszkodnak, és nem aggódnak folyamatosan.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz
Az egyensúly megtalálása a legnagyobb kihívás ezen a héten. Ez mindkettőtökre igaz. Nem szabad túlzásba vinnetek sem a munkát, sem a bevásárlást. A hosszú hétvége nem tart egész héten. Fölösleges felvásárolni az egész boltot, amire most a párod hajlamosabb a bolygók szerint. Legyél te a mértékletesség, és finoman emlékeztesd rá, hogy nem üres a hűtő otthon!

Szingli Szűz
A mérleg újhold és a többi Mérlegben járó bolygó is arra figyelmeztet, hogy okosan találd meg, majd tartsd meg az egyensúlyt. Nem kell sietned, és nem szabad túlzásba esned. Próbálj meg önmérsékletet gyakorolni minden téren! Ez mindenre vonatkozik: munkára, mások panaszainak meghallgatására, bevásárlásra egyaránt. Meglátod, jobban leszel, ha nem esel túlzásba.

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.