Hihetetlen módszerrel fogyott le 35 kilót a nő: fel sem kelt az ágyból a gyakorlatokhoz

ágy fogyás Queenxxcolleen gyakorlat étkezés
Colleen, aki a TikTokon @queenxxcolleen néven ismernek, megosztotta fogyókúrás módszerét közel harmincezer követőjével. Azt állítja, a gyakorlatokat, amelyekkel ő lefogyott a lusta nők is kedvelni fogják és még csak az ágyból se kell kimászni az elvégzésüköz. Emellett étkezési tanácsokat is adott. 

Colleen azt állítja, az ágyban végzett gyakorlataival 35 kilót fogyott, úgy hogy nem számolt kalóriát és edzőterembe se járt.

Nos, persze az étkezésére azért odafigyelt. Azt javasolja a követőinek, egyenek úgy mint az urak vagy a nagy sztárok. Persze ne annyit, hanem olyan elegánsan.

@queenxxcolleen Some ✨unique✨ weight loss tips that helped me lose 35 pounds!! Tip #3 is a game changer but not necessary! I lost the majority of my weight doing very little exercise #bodytransformation#howtoloseweight#beforeandafter♬ original sound - queenxxcolleen

Colleen elmondta azt is, hogy utálja az edzőtermeket, sőt, edzeni sem szeret, de az ágyban minden nap csinált néhány gyakorlatot, hogy megmozgassa az izmait. Elárulta, nincsen meghatározott ismétlésszámuk a gyakorlatoknak, addig csinálja, amíg bírja és amíg kedve van hozzá.

@queenxxcolleen Replying to @hollie watch Dayana Wang on youtube for a professional tutorial!! She’s the bed workout/exercise blue print. One comment about how bad my form is and i’m sending the hat man to come visit you tonight in your skeep. #workout#easyworkout#beginnerworkout#easyexercise♬ original sound - queenxxcolleen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.