25 kilótól szabadult meg az 54 éves nő: így sikerült lefogynia

Forrás: Freepik -
trükk fogyás súlyfelesleg
Lorraine Blackmore fiatal kora óta súlyproblémákkal küzdött: úgy érezte, soha nem fog tudni megszabadulni a felesleges kilóktól. 54 évesen azonban megváltozott az élete, mikor 25 kilót ledobott. Elárulta, hogy sikerült neki. 

54 évesen fordulópont következett be Lorraine Blackmore életében, amikor új állást kapott. Addigra már olyan rossz egészségügyi állapotban volt, hogy az emeletre is alig tudott felmenni. Akkor elhatározta, hogy itt az idő a változásra.

"Ahogy öregszel, úgy egyre jobban megérzed a kilókat. Mindig is túlsúlyos voltam, és súlyproblémákkal küzdöttem, de új állást kaptam, és egyre nehezebb volt feljutni az emeletre. Azt hiszem, eljutottam arra a pontra, amikor elég volt"

- kezdte történetét az asszony, aki semmilyen drasztikust diétát nem folytatott, pusztán egészséges életmódra váltott, napi háromszor étkezett és elengedte a nassolást.

Hétköznap szigorúan tartotta magát, hétvégén azonban megengedett egy kis bűnözést. Ezzel a módszerrel 48-as ruhaméretét sikerült 42-re cserélnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.