Hatalmas hibát követnek el sokan az autó szélvédőjének jégtelenítésekor

Forrás: Boredpanda
Forrás: Boredpanda -
jégtelenítés autó levegőkeringetés tél hiba
Lassan itt a tél, lefagynak a szélvédők, és reggelente nyilván mindenki a lehető leggyorsabban el akarja távolítani a jeget a kocsijáról. Arra azonban nem árt odafigyelni, hogy ne csináljunk több kárt, mint hasznot.

Az interneten rengeteg tipp és trükk található a jégtelenítéshez, illetve arról, hogy mit ne tegyünk. Az egyik legfontosabb, hogy ne legyen bekapcsolva a levegőkeringetés a jégtelenítés közben.

Forrás: Boredpanda

Fontos az is, hogy az autósok indulás előtt megnézzék, hogy a szélvédőmosó folyadék használható-e. Amikor menet közben derül ki, hogy a mosófolyadék belefagyott az autóba, az nagyon veszélyes - írja a vg.

A közösségi médiában egyre gyakrabban látni azt is, hogy a zacskóba töltött forró vízzel olvasztják a jeget. Ettől azonban az üvegen repedések keletkezhetnek, sőt be is törhet - szögezte le a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.