Sokat bajlódsz a vízkővel? Íme egy tuti trükk, amellyel könnyedén eltüntetheted a makacs lerakódásokat a zuhanyfejről

Forrás: Shutterstock -
fürdőszoba vízkő Sophie Hinchliff zuhanyfej
Sophie Hinchliffe, más néven Mrs. Hinch elárulta, hogy mi a legegyszerűbb módja annak, hogy pár perc alatt megszabaduljunk a zuhanyfejre rakódott vízkőtől.

A fürdőszobában több helyen is gondot okoz a vízkő, a foltos csap, a fénytelen mosdókagyló, a vízköves kád pedig nem a legszebb látvány. Ha csillogó csempékre és vegyszermentes tisztaságra vágysz, a híres Mrs. Hinch készen áll, hogy segítsen a hatékony takarításban.

Sokat bajlódsz a vízkövel? Íme egy tuti trükk, amellyel könnyedén eltűntetheted a makacs lerakódásokat a zuhanyfejről Forrás: Shutterstock

Az édesanya megmutatta, hogyan szabadul meg a makacs vízkőtől a fürdőszobában, mit tesz annak érdekében, hogy a zuhanyfej újra csillogóvá váljon.

Így takarítsd ki a vízforralót: filléres csodaszer segíthet

Nincsen másra szükség, csak egy kis vízkőoldóra és egy szendvicstáskára. Mrs. Hinch lefújta vízkőoldóval a zuhanyfejet, majd betette néhány percre egy szendvicstáskába. Néhány perc után nyoma sem volt vízkőnek - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.