Megcsalták és megalázták a gyönyörű Oscar-díjas színésznőt: hosszú posztban ecseteli fájdalmát

Oscar-díj fájdalom Lupita Nyongo szakítás kapcsolat
Az Instagramon tette közzé szakításának okát Lupita Nyong'o. A színésznő hatalmasat csalódott (volt) párjában. 

Az Oscar-díjas színésznő hosszú bejegyzést írt arról, hogy véget ért a kapcsolata, mégpedig hűtlenség miatt. Bár nem nevezte meg, hogy kivel szakított, ám sejteni lehet, ugyanis Lupitát a legutóbb Selema Masekela televíziós műsorvezetővel és sportkommentátorral hozták kapcsolatba, amit 2022-ben meg is erősítettek.

Lupita az első kenyai származású színésznő, akit az Amerikai Filmakadémia Oscar-díjra jelölt, és alakításáért haza is vihette az arany szobrot. Néhány éve a Lancôme kozmetikai márka nagykövete lett, amelynek ihazgatója így mutatta be: "meglepően gyönyörű és intelligens, szerény, de erős ahhoz, hogy a saját útját járja". - A színésznőről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz.

A színésznő posztjában arról ír, hogy bár sokkal fontosabb és szomorúbb dolgok is vannak a világon, mint az ő szerelmi bánata, ám neki most nagyon fáj, hogy elárulták és becsapták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.