Éveket fiatalodsz 60 perc alatt a Hifuval

Forrás: freepik.com -
PR cikk bőr HIFU
Az öregedés természetes folyamat, mely mindenkit érint, és sajnos a bőr sem képes ellene védkezni. Az évek múlásával a kollagén és elasztin rostjaink veszítenek rugalmasságukból, a bőrünk megereszkedik, és ráncok jelennek meg. Azonban a modern esztétikai technológiák lehetővé teszik számunkra, hogy műtéti beavatkozás nélkül késleltessük a bőröregedést. Egy ilyen innovatív kezelési módszer a HIFU. De vajon hogyan működik és kinek ajánlott ez a kezelés?
Forrás: freepik.com

HIFU - újgenerációs bőrfeszesítés

A High Intensity Focused Ultrasonic, vagy röviden HIFU, fókuszált ultrahang kezelés, mely a modern bőrfiatalítás csúcsát jelenti. A kezelés a bőr több rétegében hat, a készülék apró hősérüléseket okoz - 1,5 mm, 3,0 mm, és 4,5 mm mélységben, különösen a célzott SMAS rétegben. A kezelés biztonságos és nem igényel felépülési időt!

A HIFU kezelés célja, hogy stimulálja a bőr mély rétegeiben található kollagén- és elasztinrostok termelődését, anélkül, hogy károsítaná a bőr felszínét. Így a bőr feszesebbé és simábbá válik, a ráncok csökkennek, és az egész arc kontúrja megemelkedik, mindezt kellemetlen mellékhatások nélkül.

Az Eredmények

Azok számára, akik tartanak a plasztikai sebészettől vagy nem akarnak hosszú felépülési időszakon átesni, a HIFU kezelés lehet az ideális megoldás. Már egyetlen kezelés is látható eredményeket hoz: a bőr feszesebb és üdébb lesz, a felszíni ráncok csökkennek, és az arcbőr enyhén megemelkedik. A kezelés utáni 2-4 hónap alatt a kollagén újrastruktúrálódása még látványosabbá és tartósabbá teszi az eredményeket, amelyek akár 1-1,5 évig is megmaradhatnak.

Kinek ideális választás?

A HIFU széles korosztály számára lehet ideális, azonban általánosan a 35-40 éves kortól javasolt megelőzési céllal, míg 45 év felett a már megereszkedett bőr kezelésére. Természetesen nem csak az életkor, hanem a bőr állapota és a páciens elvárásai is számítanak.

Mellékhatások és utókezelés

A HIFU kezelés minimális kellemetlenséggel jár és szinte nincs is felépülési idő. Néhány páciens esetében enyhe bőrpír tapasztalható, és ajánlott 1-2 hétig kerülni azokat a tevékenységeket, amelyek a bőr felmelegedéséhez vezetnek (mint a szauna vagy intenzív edzés).

Nem minden bőr egyforma. A HIFU kezelést minden egyes páciens bőrének egyedi jellemzőire és igényeire kell szabni. Bizonyos életmódbeli változások és bőrápolási rutinok bevezetésével, mint a nem dohányzás, megfelelő hidratálás, és bizonyos vitaminok pótlása, a kezelés eredményeit tovább is fokozhatjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.