Az óceánjáró utasainak legnagyobb rémálma vált valóra: víz folyt be a kabinjukba

kabin víz Kalifornia tengerjáró csőtörés
Egy dolgot biztosan nem szeretne átélni az, aki tengerjárón utazik: hogy víz folyjon a kabinjába. Egy házaspár azonban pontosan erről számolt be, rémisztő felvételt tettek közzé a TikTokon.

Október 17-én töltötte fel a borzalmas képsorokat a Carnival Radiance tengerjárón utazó házaspár az internetre. A képsorokon jól látható, hogy a hajó folyosóján hömpölyög a víz, miközben az utasok megpróbálják menteni az értékeit. A hajó Kalifornia partjainál tartózkodott, amikor az eset történt.

Amber, a feleség így emlékezett vissza az esetre:
„Hajnali 2-kor arra ébredtünk, hogy a mennyezetről víz folyik a szobánkba. Nagyon ijesztő volt."

Egy másik utas, aki a Facebookon számolt be a történtekről azt írta, bokáig érő víz állt a kabinjukban, ami mindent tönkretett. Ez volt az első ilyen utazásuk a családdal, a gyerekei annyira megijedtek, hogy soha többé nem akarnak már hajóra szállni.

@cruiseshipbook The Carnival Radiance had gallons of water leaking from ceiling ruining passengers rooms & luggage. DOH! #cruisetv#cruiseships#cruisenews#carnivalcruises#cruisepassengers#cruisetalk#carnivalradiance#flooding#fypシ゚viral#capcut♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Szerencsére nem a tengervíz tört be a kabinokhoz, csőtörés történt, ami a kabinok mindössze két százalékát érintette. A problémát azonnal orvosolták, az érintett kabinokat pedig kitakarították.

A Carnival Radiance nevű tengerjáró körülbelül 3000 utas befogadására alkalmas, és 272 méter hosszú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.