Kamilla adott tanácsokat Katalin hercegnének, hogyan tarthatja meg Vilmost

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
párkapcsolat katalin hercegné tanács Kate Middleton Camilla Parker Bowles
Kate Middleton mostani anyósától, Camilla Parker Bowlestól kapott tanácsokat, azzal kapcsolatban, hogyan tarthatja meg Vilmos herceget.

Katalin hercegné sokat tapasztalt tagja a brit királyi családnak, több mint tíz éve van együtt Vilmos herceggel. Ám nem volt mindig ilyen magabiztos: szerelmük hajnalán mostani anyósa, Kamilla királyné adott neki párkapcsolati tanácsokat. Robert Lacey királyi szerző szerint Kamilla elmondta Katalinnak, mit kell tennie ahhoz, hogy hosszú ideig együtt maradhasson Vilmossal.

A Testvérek csatája című, a királyi családról szóló életrajzi könyvben Lacey ezt írta: „Kamilla elárulta Katalinnak a titkot, hogyan tarthat ki egy elfoglalt herceg mellett. A megoldás egyszerű, az egész életét az övéhez kell igazítani."

Kamilla királyné és Katalin hercegné Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe


Katalinnak azonban ez nem volt könnyű, az érettségi után Vilmos belevetette magát a királyi feladatokba, Katalin pedig háttérbe szorult. Ez idő alatt új stratégiát állított fel.

„Kate valódi célja meglehetősen egyszerű volt, hozzá akart menni Vilmoshoz, de előtte álcaként ki kellett találnia a saját, független karrierútját. Személyes érdekei is ezt kívánták, és a nyilvánosság felé is ezt akarta mutatni. Semmi esetre sem akarta azt a látszatot kelteni, hogy Vilmostól függ, alárendeli magát, mert még ott volt annak a lehetősége is, hogy a herceg dobja" - idézi Lacyt a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.