Katalin és Vilmos Kamilla királyné ellen fordult: ezért neheztelnek a királynéra

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Gareth Fuller -
Katalin hercegné Vilmos herceg viszály Kamilla hercegné
Információk szerint Katalin hercegné a koronázás óta neheztel Kamilla királynéra. Ennek az oka az, hogy Kamilla miatt Katalin több családtagja nem tudott eljönni a koronázási ceremóniára.

Katalin hercegné annyira megharagudott a királynéra, hogy szándékosan nem pukedlizett Kamilla előtt a koronázási ceremónián. Vilmos felesége ugyanis több családtagját szerette volna meghívni a történelmi eseményre, de Kamilla megakadályozta ebben, mivel azt akarta, hogy gyermekei és unokái jó helyet kapjanak. Így csupán a hercegné szülei és testvérei mehettek el, míg azoknak párjai már nem.

Katalin és Vilmos Kamilla királyné ellen fordult: ezért neheztelnek rá Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Gareth Fuller

"Ha megnézzük a koronázási felvételeket, akkor látható, hogy amint a király és a királyné elhagyják a trónt, és elindulnak a Westminster-apátság kijárata felé, mindenki meghajol és pukedlizik a király előtt, de senki meg sem mozdul, amikor Kamilla halad el. Ez azért volt így, mert megharagudtak rá"

- állítja Tom Bower királyi szakértő, aki szerint a feszültség a koronázási koncerten is érezhető volt.

Mikor Vilmos kiállt a színpadra beszédet mondani, Kamilláról egyetlen szót sem ejtett, végig csak az édesapját és a tavaly elhunyt nagymamáját méltatta, és köszönetet mondott a nemzet szolgálatában dolgozóknak - írja a Sky News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.