Ha 50 felett ilyen táskát hordasz, nem lehetsz fiatalos és stílusos

Forrás: Shutterstock/Ground Picture -
kor 50 év táska stylist hosszúpántos
Egy stylist szerint van egy olyan kiegészítő, amit igazából soha nem szabadna használni, de 50 felett mindenképpen el kell tőle búcsúznunk.

Melissa Lund stylist megosztotta, hogy az 50 év feletti nőknek mely kiegésztőről kellene lemondaniuk ahhoz, hogy stílusosak és fiatalosak maradjanak.

Nem vagyok híve annak, hogy a kor előrehaladtával masszívan meg kell változtatnunk a stílusunkat, amennyiben megtaláltuk azt, de pár dolgot azért nem árt átgondolni" — mondta a szakértő.

Egy kiegészítőről elég lemondanunk ahhoz, hogy 50 felett is stílusosak legyünk Forrás: Shutterstock/Ground Picture

„Az olyan szabályok, mint például az, hogy bizonyos kor felett nem viselhetsz farmert vagy bőrt, vagy nem lehet hosszú hajd, már múlt századiak - ha illik hozzád és szereted, megtalálod a módját, hogy viseld" - tette hozzá. „Van azonban olyan darab, amit idősebb korunkban kerülni kell."

A stílusszakértő szerint a megfelelő kiegészítő csodákat tehet egy öltözékkel, de teljesen el is ronthatja azt.

Erről a táskáról sokan gondolják azt, hogy praktikus és mindenhez illik, de valójában slampos kinézetet kölcsönöz, és semmihez nem megy igazán. Számos nagyszerű táska létezik, de ez nem az. Az 50 év feletti nőknek a stílusszakértő azt tanácsolta: „Először válasszuk ki a színünket, majd a nekünk tetsző formát".

A megfelelő szín megtalálásához gondolj a ruhatáradban már meglévő semleges színekre.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.