A szakértő elárulta, melyik legjobb hajszín az 50 év feletti nőknek: ezzel fiatalíthatjuk az arcunkat

Forrás: Shutterstock -
fiatalítás hajszín szín korosztály
A megfelelő hajszín éveket fiatalíthat az emberen. Egy szakértővel elárulta, hogy mi a legjobb árnyalat az 50 év feletti nők számára.

Egy londoni díjnyertes szalon szakértője, Inanch Emir, aki számos modell és híresség tincseit alakította már át, elárulta, hogy milyen színeket keressenek azok a nők, akik ősszel egy kis változásra vágynak.

Míg az emberek gyakran a világosabb árnyalatokat a nyárral, a sötétebb árnyalatokat pedig a téllel társítják, Inanch azt javasolta, hogy ne ragaszkodjunk ezekhez a szabályokhoz. "A karamelles szőkék újra virágkorukat élik, ami a legtöbb korosztály számára megfelelő szín, nem kell félni ezektől az árnyalatoktól" - mondta a szakértő az Expressnek.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A karamelles árnyalat a természetes szőkéknek és a barnáknak egyaránt előnyös. Az ősz hajszálak elrejtésére is kiváló – ami pedig segít fiatalabbnak tűnni –, tehát mindenképpen nyerünk ezzel a színnel.

Inanch elmondta: „A világosabb szőkéknek mindenképpen érdemes karamellszínnel lágyítani a hajuk árnyalatát, de a hamvas tónusokat nem javaslom, mivel ezek fénytelenné válhatnak, és jobban öregítenek" - árulta el.

„A sötétebb árnyalatoknál az ősz hajszálak feltűnőbbek, ezért érdemes néhány világosabb tinccsel felfrissíteni, ami elvonja a figyelmet a nem kívánt ősz hajszálakról, kevésbé feltűnővé teszi őket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.