Egy egyszerű trükk is elég ahhoz, hogy éveket fiatalodjanak az 50 feletti nők

fiatalítás ruhatár farmer gardrób
A szakértő szerint pusztán egy egyszerű lépés is elég ahhoz, hogy az 50 év feletti nők megjelenése fiatalos és üde legyen. 

A nőknek manapság már rengeteg lehetőség van arra, hogy fiatalabbnak nézzenek ki. A vadonatúj hajesztétikától a megújult bőrápolási rutinig szinte minden a rendelkezésükre áll. Egyesek még invazív műtéteket is végeznek, mint például arcplasztika, vagy botox, hogy visszakapják fiatalos megjelenésüket.

A szakértő szerint azonban semmi szükség a fentiekre, ha a gardróbban kisebb szelektálást, átalakítást végzünk, akkor meglepő eredményeket érhetünk el.

Egyszerű trükk, amellyel akár éveket is fiatalodhatnak a nők Forrás: Shutterstock

A farmer szinte minden ruhatár alapdarabja, de a stílusszakértő szerint néhányunk teljesen rosszul viseli. Deirdre, az 50 & Fabulous with My Friend Deirdre alapítója arra kéri az 50 év feletti nőket, hogy felejtsék el a kopott farmereket - írja az Express.

"Az egyik leggyorsabb módja annak, hogy azonnal fiatalabbnak és modernebbnek tűnj, ha frissíted a farmereidet és megválsz a régi daraboktól."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.