Heti horoszkóp 2023. november 20-26: a Kosok felpörögnek, a Rákok eredményesek lesznek

Forrás: Shutterstock -
fordulópont megoldás heti horoszkóp nehézség
Sok jegynek sikerül leszámolnia azokkal a nehézségekkel, amik az elmúlt időszakban gyötörték őket. 

Szerdán a Nap, pénteken pedig a Mars lép a Nyilasba, ami sok jegynek kedvez: fordulópontot jelent ez a változás. Íme, a heti horoszkóp.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hét lomhán indul, kissé álmoskásan figyeled az eseményeket, mint egy lassított felvételt. Szerdán azonban a Nap, pénteken pedig a Mars lép a Nyilasba, onnantól pedig te is felpörögsz. Azért ne ess túlzásokba, kapkodás helyett inkább legyél alapos. A hétvége remek alkalmat kínál a kertészkedésre vagy akár a kézműveskedésre is.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hétfő kritikus nap, de ha sikerül súrlódások és konfliktusok nélkül átvészelned, a hét további részében már nem kell aggódnod. Ez a fellélegzés nagyon jól jön, ugyanis hetek óta küzdesz nehézségekkel, és folyton óvatosnak kellett lenned, nehogy megbánts valakit. A hétvége azonban nagyon kellemesen telik majd: a Bika Hold kedvező fényszögei miatt végre te leszel a középpontban.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Az Ikreknek érdemes rákapcsolniuk a munkára, ugyanis szerdától sokkal nehezebb helyzetben lesznek: más feladatait is nekik kell elvégeznük. Azért aggodalomra nincs ok, a Nyilasba lépő Nap és Mars vonzalmat is hoz majd magával.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem is kell nagyon megerőltetned magad ahhoz, hogy eredményeket érj el: a hét első felében igazán sikeres leszel, de meg is érdemled. Az elmúlt időszakban sokat dolgoztál, most learathatod a gyümölcsét, de azért ne dőlj hátra.

A Rákok eredményesek lesznek a héten Forrás: Shutterstock

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Fantasztikus hét elé nézel, amit csak fokoz az, hogy szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba. Az életkedved újra a régi lesz, rengeteg ötleted támad és visszatér kissé a gyermeki éned. Semmi nem tudja letörni a kedvedet, és ne is hagyd, hogy bárki elszomorítson. A hétvégéd is hasonló szellemben telik.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne aggódj az ingatlanügyek miatt, mert hamarosan rád talál a megoldás, ebben segít az, hogy Szerdán a Nap, pénteken a Mars lép be a Nyilasba. A kapkodást azonban kerüld el, próbálj alapos és megfontolt lenni, készíts tervet és ragaszkodj hozzá - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.