Húsz év után vált el férjétől az ismert magyar színésznő: másfél évig tartotta titokban a szakítást

Forrás: Facebook/Kéri Kitty -
válás Frank Róbert Kéri Kitty
Kéri Kitty játékfilmeket és tévéfilmeket, sorozatokat forgatott, világsztárokat szinkronizál, megalapította a balatonfüredi Kisfaludy Színházat, rendez Kaposváron és Sopronban. Egy interjúból derült ki a napokban, hogy elvált férjétől, amit másfél évig titokban tartott.

Kéri Kitty a hot! magazinnak adott interjújában beszélt először a válásáról. Exférjével (Frank Róbert pszihológus és táncművész - a szerk.) barátok maradtak a gyerekeik miatt.

Kéri Kitty 20 év után vált el férjétől Forrás: Facebook/Kéri Kitty

„Húsz év után történt, hivatalosan másfél éve. A kapcsolatunk baráti, már csak a gyerekeink miatt is. A fiunk 23, a lányunk 21 éves. Nagyon büszkék vagyunk rájuk. Dani Maastrichtban tanul nemzetközi jogot. Flóra táncművész lett, mint hajdan az édesapja. Együtt dolgozunk, csodás koreográfiákat készít nekem, legutóbb az Ájlávjú című darabhoz és most Anouihl Pacsirtájához" - mondta a színésznő magazinnak.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.