Marsi Anikó megmutatta, hogy néz ki smink nélkül, de nem elégedett a látvánnyal

Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/ -
fotó smink nélkül smink Marsi Anikó
Marsi Anikó megmutatta, hogy néz ki smink nélkül, fodrász előtt. Azt írta a képhez, neki egyáltalán nem tetszik a látvány, de a férje rajong érte.

A Tények műsorvezetője éppen fodrászhoz indult, amikor a smink nélküli képet készítette magáról. A fotót feltöltötte az Instagram oldalára is, annak ellenére, hogy neki egyáltalán nem tetszik.

„Most indulok fodrászhoz. No smink, no haj. A férjemnek nagyon tetszik ez a kép, nekem nagyon nem. Nyilván ő elfogult, nem kicsit. Ti hogy látjátok? (Az esti adásra már elégedett leszek a kinézetemmel" - írta a képhez, amit itt tudtok megtekinteni.

Marsi Anikó a közösségi oldalán mutatta meg, hogy néz ki smink nélkül Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/

Marsi Anikó 2022. májusában vált el hivatalosan is Palik Lászlótól 18 év házasság után. Két fiuk született, Vilmos most 17 éves, Vince pedig 14. Anikó azóta újra férjhez ment, 2022. szeptembere óta él boldogan Gyarmati Gáborral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.