"Családi körben mondtuk ki: akarjuk egymást" - íme, a részletek Marsi Anikó esküvőjéről

Forrás: Instagram/Gyarmati Gábor -
esküvő házasság Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó szűk családi körben mondta ki a boldogító igent szerelmének, Gábornak. 

Marsi Anikó és szerelme, Gábor tavasszal mondták ki egymásnak a boldogító igent a Balatonon, annak a háznak a közelében, amit közös otthonnak vásároltak. A szerelmesek szűk körben tartották meg a nagy napjukat.

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor tavasszal házasodtak össze Forrás: Instagram/Gyarmati Gábor

"Nem akartunk nagy ceremóniát, nem akartam hófehér ruhát, hiszen nekem nem ez az első esküvőm. Nagyon szűk családi körben mondtuk ki: akarjuk egymást" - árulta el a Hot! Magazinnak Marsi Anikó. "Rövid, bézs alapon pasztellszínű mintás szoknyában és váll nélküli selyemblúzban álltam Gábor mellett, amikor összeadtak bennünket" - mesélte a híradós, akinek különleges eljegyzési gyűrű jutott: férje készítette a felújított balatoni házuk villanyvezetékének egy darabjából. "A lényege, hogy a vékony rézhuzalok abból a házból származnak, az együvé tartozásunkat jelképezik" - árulta el Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.