Férjhez ment Vanessa Hudgens, a High School Musical sztárja

Cole Tucker Vanessa Hudgens High School Musical
Vanessa Hudgens és Cole Tucker február 9-én jelentették be eljegyzésüket egy közös Instagram-posztban. Azt írták: „Nem is lehetnénk boldogabbak!"

A High School Musical 34 éves sztárja és vőlegénye, a profi baseballjátékos Cole Tucker szombaton mondták ki a boldogító igent a mexikói Tulumban - erősítették meg a People magazin forrásai.

A hétvégén az X-en (korábban Twitter) felbukkant egy fotó, amelyen Hudgens mezítláb pózol a tengerparton egy laza fehér ruhában. Tovább erősítette az esküvővel kapcsolatos spekulációkat az, hogy Hudgens kolléganője, Monique Coleman is ugyanonnan posztolt egy videót az Insta-sztorijába. Az esküvő hírét eddig sem Vanessa Hudgens, sem a 27 éves Tucker nem erősítette meg.

A pár 2020 novemberében kezdett randizni, először Los Angelesben látták őket kézen fogva. A vörös szőnyegen 2021 novemberében debütáltak a Tick című film premierjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.