All I Want For Christmas Google hóesés Mariah Carey
Tényleg itt a karácsony és ezt a Google is érzi. Meglepetéssel készült azoknak, akik rákeresnek Mariah Carey-re.

A világ legnépszerűbb karácsonyi dala Mariah Carey nevéhez fűződik. Az All I Want For Christmas című slágert rengetegen hallgatják a karácsonyi időszakban, valószínűleg emiatt keresnek rá ilyenkor ilyen sokan az énekesnő nevére is.

Ennek apropóján a Google karácsonyi meglepetéssel készült az ünnep szerelmeseinek: ha rákeresünk Mariah Carey nevére (de a dal címével is működik), hópihék kezdenek szállingózni a képernyőn. Az élményt többször is átélhetjük, ha megnyomjuk a monitor alján megjelenő kis kék gombot.

Ha ez nem lenne elég, keressetek rá a "christmas" szóra is. A megjelenő kis ajándékdobozra kattintva egy Mikuláskövető nevű oldalra juttok, ahol egész decemberben játszhattok a Mikulás manóival. A jobb felső sarokban egy visszaszámláló is megjelenik, ami azt mutatja, mennyi idő van még karácsonyig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.