Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 9-15.: A Kos aggódik, az Ikreket féltékenység gyötri

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp párkapcsolat horoszkóp
Nehéz feszültséget okozó bolygóállások nehezítik szinte minden jegy magánéletét a következő napokban. Civakodás, féltékenység ütheti fel a fejét: a jó hír, hogy néhány nap alatt jobbra fordulnak a dolgok. Szerelmi horoszkóp következik. 

Semmi nem tart örökké. Ez, amikor minden kerek és boldogok, sikeresek vagyunk, rossz gondolatnak tűnik, de a hétvége feszültségeit tekintve most minden jegy örülhet ennek. A kapcsolatban élő Rák önbizalomhiányát a párja oldhatja, a szingli Oroszlán párra találhat, feltéve, ha ráveszi magát, hogy kimozduljon. A magabiztos Kos, szokatlanul aggodalmas lesz, a Mérleg pedig a kelleténél többet gondol a múltbéli dolgokra. A megoldás nem varázsszóra érkezik: a vátozást a szerdai újhold hozhatja el.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Amíg hétvégén a pénz miatt aggódsz, addig a hét során a szerdai újhold képes kirángatni a gödörből. A párod hiába biztat, nyugtat, csak te saját magadat tudod lecsillapítani. Ennek ellenére törekedj rá, hogy ne érezze feleslegesnek, amit mond neked! Rendkívül deprimáló, ha valaki fölöslegesnek érzi magát, ezt ne felejtsd el.

Szingli Kos

Nem sok kedvet érzel az ismerkedésre. Elég saját magadat, a családodat és a barátaidat elviselni. Mi van veled? Hol van a híres nyitottságod? A bolygók szerint semmit, így az ismerkedést sem szabad most erőltetni. Ne engedd, hogy bárki leszóljon azért, mert nem esik jól idegenekkel levelezni, találkozni! Lesznek még jobb esélyek ehhez a mostaninál.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Sajnos hétvégén több feszült fényszög szerint szinte bármin képesek vagytok összekapni a pároddal. Két nap alatt három bolygószembenállás (Hold-Jupiter, Vénusz-Jupiter, Hold-Uránusz) szóváltás veszélyét jelzi. Szerencsére hétfőtől ez már a múlt. Készüljetek inkább a már nagyon közelgő ünnepekre, de közben ne felejtsétek el élvezni a jelent! Sokat öleljétek, pusziljátok egymást!

Szingli Bika

Ha hétvégén nem veszel össze senkivel, akkor megveregetheted a saját válladat. Két nap alatt három bolygószembenállás (Hold-Jupiter, Vénusz-Jupiter, Hold-Uránusz) szörnyen feszültté tesz téged (is). Ha lehet, kerüld az embereket! Ha mégis találkozol valakivel, ne vegyél semmit személyesre! A hét során sokat javul a helyzet. Karácsony közelsége jó hatással lesz rád.

Az Ikreket féltékenység gyötörheti. Forrás: Shutterstock

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Féltékenység ütheti fel a fejét nálatok. Nagyobb a valószínűsége, hogy a kedvesed lesz féltékeny rád. A népszerűséged zavarja. Nincs jó hatással rá, hogy olyan emberekről mesélsz, akiket nem ismer. Ahhoz, hogy megelőzd a bajt, tanácsos kényeztetni és dicsérni őt. Mindegy, milyen régóta vagytok együtt, ez a csodaszer.

Szingli Ikrek

Nem tudsz mit kezdeni azokkal, akik versengeni akarnak a családoddal és/vagy a barátaiddal. A hétvégén több, de a hét során is néhányan elkövetik ezt a hibát. Azért hiba, mert elég gyorsan leépíted őket, csak ők még ezt nem sejtik. Senki sem akadályozhat meg abban, hogy másokkal is jól érezd magad, nem csak az új jelölttel. Igazad van...

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.