Shannen Doherty férje tagadja a vádakat: nem csalta meg beteg feleséét, nyitott házasságban éltek

Forrás: Angela Weiss / Getty Images North America / AFP -
agydaganat házasság Shannen Doherty hűtlenség
Shannen Doherty és elhidegült férje, Kurt Iswarienko nagyon különbözőképpen emlékeznek arra, hogyan és mikor szakítottak. A férfi tagadja Doherty vádjait, miszerint évekig viszonyt folytatott egy másik nővel.

A színésznő a múlt héten került a címlapokra, amikor új podcastjében azt állította, hogy pont akkor szerzett tudomást férje hűtlenségéről, amikor kiderült, hogy agydaganata van, és meg kell operálni. Élete legnehezebb időszakában még azzal is szembesülnie kellett, hogy 11 évig tartó házasságának lényegében vége.

Kurt Iswarienko és Shannen Doherty a házasságuk elején, 2016-ban Forrás: Angela Weiss / Getty Images North America / AFP

Az Iswarienkóhoz közeli források vitatják Shannen állítását. A TMZ-nek azt mondták, hogy Kurt és Shannen valójában már 2021-ben különköltöztek, és a férfi sosem titkolta, hogy új kapcsolatot kezdett valaki mással. A lap azonban kiderítette, hogy Kurt valójában 2023 szilvesztere után közölte csak Shannennel, hogy van valakije. Néhány nappal azután, hogy a férfi beszélt neki a másik nőről, Shannen összeesett, ekkor küldték el MRI-re, és fedezték fel az agyi áttétet.

Iswarienko állításaira a színésznő is reagált az Instagramon, azt írta, a férfi minden szava hazugság. A TMZ úgy tudja, Iswarienko új barátnője az ügynöke is egyben. A nő neve Collier Grim, és még mindig együtt vannak.

Shannen és Kurt 2011-ben házasodott össze. A színésznőnél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot. Kurt végig a színésznő mellet volt a műtétek és kezelések során. Doherty 2023 júniusában adott hírt arról, hogy januárban agyi áttétet találtak nála, novemberben pedig az is kiderült, hogy a betegség a csontjaira is áttétet képzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.