Shannen Doherty végstádiumú mellrákja átterjedt az agyára - Videót posztolt a sugárkezelésről

Forrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP -
vizsgálat Shannen Doherty áttét sugárkezelés melldaganat
Szívszorító bejegyzést tett közzé Shannen Doherty. Megmutatta, hogyan zajlik a sugárkezelés, amit az agyi áttétek miatt kap.

Egy januári vizsgálat során áttétet találtak a mellrákos Shannen Doherty agyában. A Beverly Hills 90210 színésznője sugárkezelésket kap.

"2023 január 12. - Január 5-én a CT-vizsgálat áttétet mutatott ki az agyamban. Január 12-én került sor az első sugárkezelésre. Jól látható a félelmem. Klausztrofóbiás vagyok, és sok minden történt az életemben. Szerencsés vagyok, hogy nagyszerű orvosaim vannak, de ez a félelem, a zűrzavar, az időzítés... Így néz ki a rák" - írta a videóhoz a színésznő.

Shannen Dohertynél agyi áttétet találtak egy vizsgálat során Forrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP

Dohertynél először 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot. Masztektómián esett át, majd kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. 2017-ben kiderült, hogy a betegsége kiújulóban van, majd 3 évvel később bejelentette, hogy nem tudják meggyógyítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.