Szívszaggató hírt osztott meg világhírű színésznő: a csontjaira is átterjedt a rák

Beverly Hills 90210 színésznő Shannen Doherty rák
Szívszorító hírről számolt be Shannen Doherty: a negyedik stádiumú rákja most már a csontjaiba is átterjedt. Az aggasztó állapot ellenére a színésznő nagyon optimista és esze ágában sincs feladni a küzdelmet.

A Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák színésznője egy videóban mesélt az egészségügyi állapotáról. Elmondta, hogy jelenleg egy nagyon hatékony kezelés alatt áll.

Annak ellenére, hogy negyedik stádiumú rákja most már a csontjaiba is átterjedt, rendkívül pozitív és tovább harcol a betegség ellen.

Dohertynél először 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot. Masztektómián esett át, majd kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. 2017-ben kiderült, hogy a betegsége kiújulóban van. Idén júniusban közösségi oldalán osztotta meg a követőivel, hogy negyedik stádiumban lévő mellrákja januárban átterjedt az agyára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.