Emma Watson tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta, miért hagyott fel a színészettel

Kisasszonyok Emma Watson színészet képzés
Emma Watson utoljára 2019-ben volt látható a filmvásznon, amikor a Kisasszonyok című filmben szerepelt. Azóta több mindenbe is belevágott, elárulta, miért hagyott fel a színészkedéssel.

A brit színésznő nem tétlenkedett, mióta 2019-ben szerepelt a Kisasszonyok című filmben, azóta elkezdett egy kreatív írói képzést Oxfordban, a bátyjával közösen ginmárkát indított, és rendezett egy Prada-reklámfilmet is.

„Mivel egy olyan karriert választottam, ami nagyon gyorsan változik, óriási döntésnek tűnt, hogy időt szánjak ezekre a dolgokra. Félelmetes volt visszamenni tanulni és írni, beállni a kamera mögé, mert még soha nem csináltam ilyesmit. Mindig a kamera előtt voltam, mindig is színész voltam"

– árulta el Emma a brit Vogue-nak., majd hozzátette, hogy nagyon fontos volt számára, hogy hosszú idő után megtalálja a saját hangját.

Emma Watson tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta, miért hagyott fel a színészettel Forrás: Getty Images

„Annyira örülök, hogy megtettem ezt a lépést, mert így most azt érzem, megtaláltam a saját hangom, kreatív terem és szuverenitásom, olyan módon, ami korábban nem hiszem, hogy megvolt. Örülök, hogy egy rövid időre megengedtem, hogy a dolgok rendezetlenek legyenek, és hogy egy kicsit ne tudjam, mi következik, mert azt a tudást, amit megszereztem, semmiért nem cserélném el"

- magyarázta a színésznő, aki mesterszakon már írt egy színdarabot, de erről egyelőre többet nem kívánt elárulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.