"Wingardium Leviosa" - Emma Watson ruhája dacol a fizika törvényeivel

fizika Emma Watson ruha gravitáció
A Harry Potter filmekben egykor Hermione Granger karakterét alakító Emma Watson olyan ruhában pózol az Instagramon, mely a fizika törvényeivel dacolva, a gravitációt nem ismerve marad fenn a színésznőn. 

A Loewe 2023-as tavaszi kollekciójának halványkék, pánt nélküli darabja a keresztdrótozásnak hála, valóban úgy néz ki, mintha valami varázslat tartaná fenn Emmán, és ezt a rajongók sem hagyhatták szó nélkül.

A színésznő követői azonnal mágiát és wingardium leviosát kiáltottak, félig-meddig jogosan. Fordított esernyőtől kezdve mindenféle megoldást felvetettek, de hogy mi a valóság?

A ruha érdekessége a mellrész mentén található drótozás, amely azt az illúziót kelti, hogy a ruha lebeg. Ez egy modern dizájn, amely igazán kiemeli a halványkék textil lágy megjelenését - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.