A 40 percen keresztül haldoklott: elmondta, mit élt át, mit látott, miközben újraélesztették

Forrás: Shutterstock -
Újraélesztés tapasztalat haldoklás jövő
Egy háromgyermekes anyuka, akit élettelenül találtak a kanapéján, elárulja, mit látott az alatt a 40 perc alatt, amíg az orvosok kétségbeesetten próbálták újraéleszteni.

Kirsty Bortoft már alig várta, hogy párjával, Stuval tölthesse az éjszakát, ám a találkozás kis híján tragédiával végződött. A férfi a nőre mozdulatlan állapotban talált rá, Kirsty semmire nem reagált. Kórházba szállították, majd mesterséges kómába helyezték. A nő 40 percig haldoklott, a mentők kétségbeesetten küzdöttek az életéért.

Nem sokon múlt, hogy végleg leáll a nő szíve

Kirstynek megállt a szíve, mesterséges kómában helyezték, a családjának pedig azt mondták, hogy számítsanak a legrosszabbra – derült ki a The Sun cikkéből. A háromgyermekes anyuka később megosztotta, mit tapasztalt a 40 perc alatt.

Az orvosok nem sok esélyt adtak a nőnek Forrás: Shutterstock

Van még feladata az életben

Ekkor a közvetlen családján kívül senki sem tudta, hogy mi történik, de egy médium barátja kapcsolatba lépett a nővérével.

Másnap reggel az orvosok úgy döntöttek, hogy Kirstyt kihozzák a kómából, és figyelemmel kísérik az állapota alakulását, aki erről így mesélt:

Második esély az élettől

"Minden nap meditáltam és elképzeltem, ahogy egy fehér-arany fény áramlik a testemben. Az emberek nevettek, amikor azt mondtam, lehet, hogy most halálközeli élményem volt, de már fitt és egészséges vagyok – folytatta.

Kirsty azt állítja, hogy az átéltek hatására bátrabb ember lett, és elkezdte értékelni azt, amije van. Hozzátette, úgy érzi, mintha kapott volna egy második esélyt az életben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.