Megfázás miatt fordult orvoshoz a háromgyermekes édesanya, néhány nappal később teljesen lebénult

Forrás: Shutterstock -
háromgyermekes édesanya köhögés bénulás megfázás
Katie Compton háromgyermekes édesanya megfázás és köhögés miatt hívta fel az orvosát, ám néhány nappal később arra ébredt, hogy akadozik a beszéde. Azonnal kórházba szállították, később rosszabbodott az állapota, már nyelni sem tudott.

Katie-t felvették az intenzív osztályra és mesterséges kómában tartották. Az orvosok Guillain-Barré-szindrómát állapítottak meg nála. Ezt követően két tüdőgyulladása és egy rohama is volt.

Végül újra megtanult beszélni, járni és önállóan enni. Azóta már hazaengedték, de lebénult, súlyos felsőtesti fogyatékossága van. A család most adományokat gyűjt, hogy kerekesszékbaráttá tegyék az otthonukat.

Egy látszólag fitt és egészséges háromgyerekes anyuka egyik napról a másikra lebénult, miután orvoshoz fordult, mert azt hitte, hogy megfázott Forrás: Shutterstock

Az édesanyának három gyermeke van: a legidősebb gyermek, Ben már 20 éves, Freya most 17, a legkisebb a 11 éves Sam, akinek egy ideig pszichológushoz is kellett járnia, hogy sikerüljön neki feldolgozni mindazt, ami az anyjával történik - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.