Három olcsó trükk, hogy otthonodat "csodálatos" illatúvá varázsold

falfelület otthon illat illóolaj
Ezekkel az egyszerű trükkökkel tiszta és friss illatúvá varázsolhatod otthonodat.

Egy takarítási guru, Chantel Mila megosztott néhány egyszerű lépést, amit megtehetünk azért, hogy az otthonunk mindig friss és varázslatos illatú legyen. A rendszeres takarítás ellenére ugyanis előfordulhat, hogy nem olyan illat vár minket a lakásunkba belépve, amilyet szeretnénk.

Varázsoljuk fantasztikus illatúvá az otthonunkat Forrás: Thinkstock

Ezért pedig az egyik legfőbb bűnös a szemeteskuka. Szerencsére erre is van megoldása a szakértőnek: csepegtessünk illóolajokat vattapamacsokra és tegyük a szemeteszsák alá, hogy elűzzük a szagokat.

A konyhai felületek és a mosogató is okozhatnak kellemetlen illatokat, ezeket a szódabikarbóna és a citrom párosával takaríthatjuk meg úgy, hogy ne csak tiszták legyenek. A szakértő utolsó tanácsa, hogy enyhén nedves ronggyal töröljük át azokat a falfelületeket, amik olyan festékkel vannak ellátva, amiket lehet takarítani. A falakon is sok szennyeződés rakódik le ugyanis - írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.