támogatás olasz túlsúly Cseke Katinka gyógynövények fogyókúra Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet sztárja évek óta küzd a túlsúllyal, most azonban nagy elhatározásra jutott, és drasztikus fogyókúrába kezdett.

Katinkát új szerelme, Olasz is segíti és támogatja mindenben, így a különleges fogyókúrában is. A színésznő azonban nem bízza a véletlenre a dolgot, és egy különleges gyógynövényes készítménnyel erősíti meg elhatározását – tudta meg a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Így lett tökéletes Beyoncé teste http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20140128-testmozgas-es-karcsusitas-igy-lett-tokeletes-beyonce-teste-a-grammy-galan.html Így égeti a kalóriákat Südi Iringó http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20140124-sudi-iringo-tancot-oktat-ettol-barki-dogos-lehet.html A jógától lett gyönyörű Marilyn Monroe teste http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20140124-edzes-es-testmozgas-marilyn-monroe-szineszno-is-jogazott.html Molnár Anikót nem érdekli a súlya http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20140120-dieta-es-etkezes-molnar-anikot-nem-erdekli-a-tulsulya.html Így dobott le 30 kilót a magyar fitneszvilágbajnok http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20140114-nemeth-dorottya-fitneszvilagbajnok-elarulta-fogyasanak-titkat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.