Így lett tökéletes Beyoncé teste

fogyás szálkásít Beyoncé Grammy edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grammy-gála egyik nagy pillanata az volt, amikor a gyönyörű énekesnő, Beyoncé igen kevés ruhában lépett fel a színpadon. Mindenki odáig volt a világsztárért, és nem lehetett nem észrevenni, hogy a kisgyermekes anyuka jobb formában van, mint valaha. Két nappal a gála után a világsztárok személyi edzője elárulta, hogyan formálta át Beyoncé testét.

A világsztár alakja néhány hónap alatt soványabb és szálkásabblett, de közben nem csökkent a mellmérete, és a popsija sem vált formátlanná. Ez nagyon fontos szempont, a nők ugyanis gyakran küzdenek azzal, hogy a sok edzés hatására leszálkásodnak, lefogynak, és elvesztik a vonalaikat, illetve az is általános dolog, hogy a néhány kiló fogyásnak a mell látja kárát. Nicole Winhoffer, aki többek között Madonnát is edzi, elárulta, mit változtattak Beyoncé edzésén.

Forrás: AFP

A trükk az, hogy a szokásos edzőtermi gépek helyett – melyek általában egy irányban edzik a testet – olyan gyakorlatokat részesített előnyben, amelyek 360 fokban átmozgatják az izmokat, és főképp a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra helyezte a súlyt.

Beyoncé tavaly szépen megszabadult a szülés után felszaladt pluszkilóktól: 31 kilónak intett búcsút, a ruhamérete pedig 34-es lett. De az is sokat segített az énekesnő testének megváltozásában, hogy decemberben 22 napig a vegán életmód szerint étkezett. Ez idő alat a sztár nem fogyasztott mást, csak nyers zöldségeket, humuszt és sok-sok bogyós gyümölcsöt. "Mindenki láthatja, micsoda változás ment végbe Beyoncé testében. Az izmai csodaszépek, tökéletesen kidolgozottak, a teste szálkás, ugyanakkor nem vesztette el a nőiességét sem. Alakja tökéletes homokóra, a sok edzéstől pedig még szebb, formásabb lett a popsija is. Igazából ez az, amivel a nőknek próbálkozni kellene – úgy karcsúsodni, hogy közben a formák és a nőies vonalak megmaradnak" - vallja Winhoffer.

Forrás: AFP

Winhoffer, aki korábban profi táncos volt, hasonló eredményeket ért el Madonnánál is, ő edzi ugyanis a popkiráynőt már 5 éve. Amióta együtt sportolnak, Madonna teste karcsúbb, nem olyan látványosan izmos, mint évekkel ezelőtt. "Minden nővel, aivel együtt dolgozom, az a célom, hogy megtartsák a nőiességüket a sok edzés mellett is" – vallja a világsztárok trénere.

Nagy Amarilla aerobikedző tippjei:

Amarilla is a saját testsúllyal végzett edzésre esküszik. Az Ez zsír! szakértője korábban mutatott néhány gyakorlatot, melyektől karcsúbb, izmosabb lesz a comb anélkül, hogy vastagodna, itt pedig elárulta, melyek azok az otthon is végezhető farizomgyakorlatok, melyek valóban hatékonyak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.