színésznő Jóban Rosszban Váradi Zsolt szerelem Cseke Katinka fiatal férfi zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A roma fiú a show-bizniszben dolgozik, és teljesen levette a lábáról a színésznőt.

Cseke Katinka nem veti meg a fiatalabb fiúkat. Előző barátja, a tunéziai származású Hassin is jóval fiatalabb volt nála. Most pedig a Váradi Roma Café egyik tagjával, a nála 18 évvel fiatalabb Váradi Róbert Márió, művésznevén Váradi Olasz mellett találta meg a boldogságot. Az ország egyik legsikeresebb cigányzenekarának fiatal zongoristája és a TV2 sztárja a Blikk információi szerint két hónapja talált egymásra.

Forrás: SuperTV2

„Igen, igaz a hír, valóban együtt vagyunk, ennél többet viszont egyelőre nem szeretnék mondani" - fogta rövidre a zenész. Katinka ismerősei elmesélték, a színésznő kivirult az utóbbi időben és látszik rajta, hogy szárnyal a boldogságtól. „Ahogy sürög-forog a Jóban Rosszban stúdiójában, látszik rajta, hogy végre őt is eltalálta Ámor nyila. Teljesen kivirult az utóbbi időben, és szívesen, bár szokatlanul szemérmesen beszél Olaszról. Úgy tűnik, nagyon komolyak az érzelmei, és óvni akarja ezt a szerelmet, nehogy bármi probléma adódjon" - magyarázta a neve elhallgatását kérő barát. A lap próbálta szóra bírni Katinkát, de éppen külföldön forgat, ezért nem tudták elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.