5 kép, amit mindenképpen látnod kell a világsztárok szuperdögös fitneszedzőjéről

Forrás: Instagram / Jennifer Nicole Lee -
szexi fitness személyi edző Jennifer Nicole Lee mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb világsztárok edzője, Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell nem túlzottan szégyellős. Íme, a kedvenc képeink a gyönyörű nőről. 

Jen legutóbb egy csodás tengerparton mutatta meg formás idomait, pedig korábban ő is küszködött súlyfelesleggel, sőt, azt is büszkén vállalja, hogy semmilyen sportmúlttal nem rendelkezik.

Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell Forrás: Instagram / Jennifer Nicole Lee

Ma már szemmel láthatóan nyoma sincs a pluszkilóinak, hiszen rendszeresen edz és odafigyel az étkezésre is.

Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell Forrás: Instagram / Jennifer Nicole Lee

Közösségi oldalán egymást érik a 40 éves, amerikai modellről készült szuperdögös, szexi fotók, amiken falatnyi bikinikben pózol – van is miért, csodás idomaiért az egész világ rajong.

Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell Forrás: Instagram /Jennifer Nicole Lee

Jent 2012-ben az NBC News „Amerika legszexibb fitnesz mamájá”-nak nevezte. A személyi edzőségen túl két ruhakollekcióval is - egy edző- és egy utcai viselet - rendelkezik.

Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell Forrás: Instagram /Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell

Jennifer Miamiban, Floridában él két fiával, Jadennel és Dylannel illetve férjével, Edwarddal.

Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell Forrás: Insrtagram / Jennifer Nicole Lee fitnesszmodell

Dér Heni tökéletes testtel élvezi a bikiniszezonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150711-der-heni-tokeletes-testtel-elvezi-a-bikiniszezont.htmlDér Heni tökéletes teste már bejárta a világhálót. Ezúttal bikiniben mutatta meg idomait. Ez Zsír!OrigoValaki árulja el nekünk: mióta ilyen dögös Britney Spears?http://www.life.hu/ez-zsir/20150711-valaki-arulja-el-nekunk-miota-ilyen-dogos-britney-spears-aki-az-instagramjara-posztolt-fotokat.htmlMindenki Britney-je az utóbbi időben igen ramatyul nézett ki. Ez Zsír!OrigoBrutális hasat és dögös dekoltázst villantott Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150711-brutalis-hasat-villantott-dukai-regina-edzes-utan-kockas.htmlDukai Regina sokszor megmutatta már nekünk tökéletes testét. Ezúttal sincs ez másképp.Ez Zsír!OrigoValaki árulja el nekünk: mióta ilyen dögös Britney Spears?http://www.life.hu/ez-zsir/20150711-valaki-arulja-el-nekunk-miota-ilyen-dogos-britney-spears-aki-az-instagramjara-posztolt-fotokat.htmlMindenki Britney-je az utóbbi időben igen ramatyul nézett ki. Ez Zsír!OrigoBrutális izmok! Jakabos Zsuzsa kockahasat, Hosszú Katinka látványos bicepszeket villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150428-brutalis-izmok-jakabos-zsuzsa-szexi-kockahasat-hosszu-katinka-pedig-latvanyos-bicepszeket-villantott.htmlKedvenc úszónőink nem bízzák a véletlenre: kőkeményen edzenek, hogy bezsebeljék a jól megérdemelt aranyérmeket. És legnagyobb örömünkre meg is mutatják, hogyan készülnek a versenyekre.Ez Zsír!--Így fest Gwyneth Paltrow bikiniben http://www.life.hu/ez-zsir/20150120-igy-fest-gwyneth-parltrow-bikiniben.htmlA mexikói strandon mutatta meg Gwyneth Paltrow: van értelme az egészséges életmódnak.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.