Micsoda változás! Rengeteget fogyott Jenelle Evans tinimamisztár

diéta Tini mamik fogyás sorozat Jenelle Evans változás valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tini mamik című sorozat sztárja január óta több ruhaméretet is fogyott. A szemmel látható változást képmegosztó oldalán mutatta meg követőinek.

Jenelle Evans januárban kezdett diétázni, hogy visszaszerezze szülés előtti alakját. A Tini mamik második évadának sztárja nemrég Instagram oldalán dicsekedett el, meddig sikerült eljutnia fogyókúrájában.

A bal oldali kép januárban készült Jenelle-ről, a jobb oldali pedig a napokban, amikor barátjával a Karib-tengeren nyaraltak Forrás: Instagram/Jenelle Evans

A 23 éves anyuka elmondása szerint még sosem volt ilyen karcsú, hiszen most már csak 36-os a mérete.

Biztonságos módszerek szülés utáni fogyáshoz

A várandósság és a szülés után akaratlanul is megváltozik a testünk. Visszaszerezni a régi alakot egyébként sem egyszerű, pláne nem gyorsan. De szerencsére nem lehetetlen! A következőkben megismerhetsz néhány kíméletes, mégis hatékony módszert, amelyek segítenek, hogy anyukaként is bomba formában lehess - kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.