Zimány Linda romantikus hangulatban villantott popsit

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
karácsony modell popsi Zimány Linda fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andalító karácsonyi dalra erősödik a popsi! A modell azt is megmutatta, hogyan.

Zimány Linda filmre vette, ahogy éppen kőkemény munkával formálja tökéletesre hátsóját. A modellnek van humora, ugyanis egy kellemes karácsonyi nótát vágott a videó alá. Az tuti, hogy ő annyi bejglit ehet majd, amennyit akar, mert már előre ledolgozza a finom ünnepi falatokat. A videót itt nézheted meg.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Hozd formába a vállaidat - így jobban bírod a karácsonyi őrületet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151204-jogaiskola-a-jogaklikkel-hozd-formaba-a-vallaidat-hogy-jobban-bird-a-karacsonyi-oruletet.htmlMire következtetsz a vállaidból? Gondoltad volna, hogy a test ezen területe rengeteg mindenről árulkodik? Még nem késő formába hozni ezt a területet, hogy jobban bírd a karácsonyi "csomagot"! Ez Zsír!--Sarka Katán csavartunk egyet – Jógára vittük a modellthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-sarka-katan-csavartunk-egyet-jogara-vittuk-a-modellt-ahol-nagyon-jol-teljesitett.htmlA kétgyermekes családanya mindig top formában van, és a sportok szerelmese. Amikor meghívtam a jógaórámra, azonnal igent mondott, bár életében másodszor próbálta ki a csavaros ászanák világát. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoHalakkal kampányolnak a Vörösmarty térenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151207-halakkal-kampanyolnak-a-vorosmarty-teren-nemeth-mate-videoja.htmlEgy új kezdeményezést népszerűsítettek a Vörösmarty téren, ami az egészséges halételekre hívja fel a figyelmet. Ez Zsír!--Nyoma sincs Tóth Gabi hurkáinak: Álomalakot posztolt!http://www.life.hu/ez-zsir/20151205-nyoma-sincs-mar-toth-gabi-hurkainak-korabbi-hizasanak-alomalakot-posztolt.html"Valóban felszaladt egy-két kiló, én is észrevettem, de ez szerintem normális" - vallotta korábban Gabi, akin mostanra nyoma sincs a Sztárban sztár alatt felszaladt pluszkilóknak. Ez Zsír!--Zimány Linda szexi dekoltázst villantott edzés közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-zimany-linda-modell-szexi-dekoltazzsal-edzett-egy-labda-segitsegevel.htmlA modell előszeretettel mutatja meg, milyen gyakorlatokat végez annak érdekében, hogy megőrizze tökéletes alakját. Ez Zsír!--Brutális hátizmokat növesztett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-brutalis-hatizmokat-novesztett.htmlGáspár Győző lánya nem adja fel a kemény edzést, és most már nem is csupán a fogyásra, hanem a gyönyörű izmokra gyúr. Le a kalappal! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.