Műtétje után újra bombaformában van az egykori szépségkirálynő, Polgár Kriszta

Forrás: Instagram/ Polgár Kriszta -
műtét Polgár Kriszta ciszta bombaforma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény időszakon van túl az egykori szépségkirálynő, akinek terhessége alatt növekvő cisztát találtak a méhében. Szerencsére már túl van a műtéten, sőt bombaformában van.

Július végén született meg Polgár Kriszta második gyermeke, Vincent, akit veszélyeztetett terhesként hordott ki a sztáranyuka. Később újra be kellett feküdnie a kórházba az egykori szépségkirálynőnek, hogy 30 centisre nőtt cisztáját eltávolítsák. A műtéten szerencsére túl van, sőt azóta már tökéletes formába hozta magát, amit most Instagram-oldalán mutatott meg.

Forrás: Instagram/ Polgár Kriszta

A fotója mellé a következőket írta: „Talán jó úton járok... 4 hónappal a szülés és 3 hónappal a műtétem után +1 kilót mutat a mérleg. Nem tagadom, hogy megviselt a 3 hónapnyi fekvés és a 20 kiló súlytöbblet, de a lényeg tényleg az, hogy egy egészséges kistörpe van a kezemben akiért (a bátyussal együtt) minden nap hálát adok...”

Páros jógára vittük a legszexibb magyar sztárpárt, Müller Attilát és Larion Zoéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151209-larion-zoe-modellt-es-muller-attila-musorvezetot-paros-jogara-vittuk-es-szexi-fotokat-keszitettunk-a.htmlMüller Attila és gyönyörű barátnője, Larion Zoé szuper párost alkotnak, ez pedig egy jógaórán vagy tovább mélyül, vagy a felszínre törhetnek az ellentétek. Nos, náluk abszolút a harmónia és az összetartozás erősödött.Ez Zsír!OrigoIlyen vékonynak még nem láthattad Kim Kardashiant - Megdöbbentő fotó került előhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-kim-kardashian-nyolc-evvel-ezelotti-vekony-fotot-posztolt.htmlLeesett az állunk Kim Kardashian nyolc évvel ezelőtti fotójától, mely egy fotózáson készült róla. Ilyen vékonynak ugyanis még sosem láthattuk a celebnőt. Ez Zsír!--"Öt éve eljött nálam a klimax" - Ettől fogy Zoltán Erikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-zoltan-erika-a-klimax-miatt-fogy.htmlAz énekesnő két ruhamérettel lett kisebb. A hormonjai nem háborúznak, szerinte ennek köszönhető a sikere. Ez Zsír!--Edzőruhában is szuperdögös Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151215-zimany-linda-edzoruhaban-is-szuperdogos.htmlA modell újabb dögös edzőtermi szelfivel lepte meg Instagram-követőit. Ez Zsír!--Engedd el a feszültségeket, és tanuld meg, hogyan lehetsz elégedett!http://www.life.hu/ez-zsir/20151211-jogaiskola-a-jogaklikkel-teremtsd-meg-a-belso-beked-legyel-elegedett-az-erofesziteseddel.htmlA béke, csend és nyugalom nem kívülről száll meg bennünket, hanem egy belső tapasztalás, egy tudatállapot megélése. Ez a békés tudatállapot létrejöhet spontán, vagy létre lehet hozni tudatos gyakorlással – a jóga megtanítja, hogyan csináld! Ez Zsír!--Ilyen izmos nagypapákat még sosem láttál - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20151214-nezegess-izmos-nagypapakat-edzeni-jarnak-ezek-a-hatvan-feletti-ferfiak-foto.htmlEgy amerikai weboldal olyan 60 év feletti férfiakat gyűjtött össze, akik a hétköznapokban az unokájukkal játszanak, majd az edzőteremben múlatják az időt. Micsoda nagypapák! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.