Pocakot növesztett Rita Ora

Forrás: Northfoto -
hízás Miami test bikini tengerpart Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha egy kicsit elengedte volna magát az énekesnő, akit falatnyi bikiniben kaptak lencsevégre Miami partjainál.

Rita Ora, aki minap a mellbimbóit villantotta meg strandolás közben, jelenleg éppen Miamiban tölti jól megérdemelt év végi és eleji pihenését. Úgy tűnik, az énekesnőnek végre sikerült tényleg elengednie magát, és bár a képek tanúsága szerint néhány kilót magára szedett az elmúlt napokban, őt ez egyáltalán nem zavarta, és teljes nyugalomban élvezte nyaralását aprócska bikinijében.

Forrás: Northfoto

Egy kis odafigyelés, és máris újra visszanyerheti versenysúlyát Rita Ora, aki nyáron még így nézett ki.

Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-ben

Tavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. Kattints ide a cikkért!

Halott testvére hamvaiból készített tetoválást egy nő http://www.life.hu/csalad/20160104-testvere-hamvaibol-keszitett-tetovalast-egy-fiatal-no-testvere-leukemiaban-hunyt-el.htmlNicola Hollands húga nagyon fiatalon, 22 évesen halt meg leukémiában. A nő különleges módot választott arra, hogy a testvére örökre vele maradjon. Család--Betörtek Rita Ora luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20151212-rita-ora-enekesno-londoni-luxusotthonaba-betortek-es-kiraboltak.htmlA betörők ékszert, pénzt és elektronikai eszközöket vittek el az énekesnő londoni házából. Otthon--Bikinis szelfivel köszöntötte az újévet Lena Dunhamhttp://www.life.hu/intim/20160104-lena-dunham-a-csajok-cimu-sorozat-szereploje-bikinis-szelfivel-koszontotte-az-ujevet.htmlA cseppet sem szégyenlős rendező-forgatókönyvíró-színésznő képmegosztó oldalán jelentkezett be rajongóinak.Intim--Nem takargatja testét Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151229-gaspar-evelin-nagyon-sokat-fogyott.htmlGáspár Evelinre karácsony alatt sem kúsztak fel pluszkilók. A celebcsemete megmutatta, milyen jól néz ki bikiniben. Ez Zsír!--Meglepő erotikus fantáziájáról mesélt Rita Orahttp://www.life.hu/intim/20151121-rita-ora-enekesno-erotikus-alma-madonna.htmlRita Ora nem túlságosan szégyenlős: egy talk show-ban a 24 éves sztár elmesélte, nagy vágya, hogy egyszer még ágyba bújjon Madonnával. IntimOrigoElképesztő! A 62 éves Christie Brinkley bikinis teste olyan, mint egy 30 éveséhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-christie-brinkley-62-eves-modell-teste-olyan-mint-egy-30-evese.htmlA modell varázslatos helyen nyaral, ahonnan még varázslatosabb fotókat posztol magáról. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.